Visire

Näyttävät myyvät verkkosivut yritykselle mielessä Helsingissä?

Hanki yrityksellesi näyttävät myyvät verkkosivut tai päivitä nykyiset verkkosivut uuteen uskoon
näyttävällä & toimivalla räätälöidyllä ulkoasulla.
Verkkosivut yritykselle Helsinki

Kenelle nettisivut sopivat Helsingin alueella?

yritykselle verkkosivut Helsinki

Olet sitten toteutan kotisivut

Toteutan näyttävät räätälöidyt verkkosivut pienistä- keskisuurille yrityksille Helsingin alueella. Työskentelen kaikista mieluiten sellaisten yritysten ja yrittäjien kanssa, jotka tiedostavat laadukkaiden verkkosivujen tärkeyden. Verkkosivut yritykselle eivät nykypäivänä ole enää kulu vaan hyvin toteutetut verkkosivut ovat investointi, joka tuottaa ajan myötä itsensä takaisin moninkertaisesti. Erityisesti Helsingin seudun alueella laadukkaiden verkkosivujen olemassaolo on tärkeä osa paikallisten asukkaiden vuoksi kuten myös turistujen, jotka tulevat ympäri maailmaa. Hyvät verkkosivut antavat yrityksestäsi luotettavan sekä nykyaikaisen kuvan.

0 %
Verkkosivujen ensivaikutelmasta
pohjautuu ulkonäköön
0 %
Asioivat kilpailijan kanssa yhden huonon verkkosivukokemuksen jälkeen
0 %
Ihmisistä palaavat verkkosivuille,
jotka ovat responsiiviset

Mitkä ovat hyvät kotisivut

Näyttävä ulkoasu

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Verkkosivut yritykselle Helsingin seudulla, ulkoasu on todella tärkeä. Voit kuvitella ulkoasun kuntoa hieman kuten oman kaupan, toimiston tai kaluston kuntoa. Jos kalusto tai toimipaikka on sotkuisen tai huonon näköinen todennäköisyys, että saat asiakkaita, on hyvin pieni.

Hyvä toimivuus

Elämme vuotta 2020 ja nykyään lähestulkoon jokaiselta suomalaiselta löytyy taskustaan puhelin taikka kotoa tabletti. Erityisesti Helsingin alueella puhelimien määrä on todella suuri. Täten on nykyään tärkeämpää kuin koskaan että verkkosivut yrityksellä latautuvat näyttävästi myös puhelimella sekä tabletilla tietokoneen lisäksi.

Nopeus kaiken A ja O

Google, elikkä hakukone, jota luultavasti myös sinäkin käytät päivittäin, tykkää tunnetusti nopeasti avautuvista verkkosivuista. Helsingin seudulla ihmisillä on usein aina kiire, täten jos sivujen avautuminen vie kauan sivut ¾ tapauksessa hylätään. Hitaat verkkosivut sijoittuvat lähestulkoon aina myös nopeiden sivujen alapuolelle eivätkä nouse sieltä ennen kuin nopeusasiat ovat kunnossa. Hitaat verkkosivut yritykselle voi tuottaa suuria menetyksiä joka vuosi.

Turvallisuus

Hyvien verkkosivujen tärkeä komponentti on myös turvallisuus. Haittaohjelmia, hakkereita yms. pyörii netissä jatkuvasti ja lisääntyy päivittäin. Täten on myös tärkeää, että verkkosivujen toteutuksessa otetaan huomioon turvallisuus, jotta sivut pysyvät antivirus ohjelmien sekä selainten omien turvallisuustarkastuksien hyvissä kirjoissa.

Millä kotisivut rakennetaan Helsinkiläiselle yritykselle

Verkkosivut Helsinkiläiselle yritykselle toteutetaan maailmanlaajuisesti tunnetulla julkaisujärjestelmällä nimeltä WordPress. Itse sisältö sivuille toteutetaan käyttäen Elementor nimistä lisäosaa, johon on kytkettynä maksullinen Pro lisuke joka toteutuksen jälkeen jää sinulle ikuisesti ilmaiseksi.

Hinta-laatusuhde on hiottu täydellisyyteen ja tämän vuoksi pystyn tarjoamaan Elementor Pro tyyliset maksulliset lisäosat veloituksetta.

Rakennuksessa käytetään usein joko Hello taikka Astra nimistä teemaa, jotka molemmat takaavat todella nopeasti avautuvat verkkosivut. Kumpikaan teema ei kuitenkaan ole valmis pohja vaan tyhjä kuori, josta lähden toteuttamaan räätälöidyt verkkosivut yritykselle.

Helsinki verkkosivut yritykselle

Mitä kotisivuihin sisältyy?

Näyttävä Design

Verkkosivut yritykselle, jota toteutan eivät todellakaan ole nopeasti kasaan heitetyt. Toteutusvaiheessa otan huomioon sinun sekä yrityksesi tarpeet ja toiveet sekä mitä ominaisuuksia verkkosivuilla tullaan tarvitsemaan.

Ulkoasu elikkä design on aina yksilöllinen ja räätälöity juuri sinun yrityksellesi. Täten takaat sen, että erotut joukosta sekä tuotat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen sivuillasi.

Sivujen design on hyvin usein myös suoraan kytkennässä luotettavuuden kanssa. Mitä paremmat verkkosivut ovat sitä suurempi todennäköisyys on, että kävijästä tulee myös uusi asiakas.

Nopea Toimitus

Koska toteutan verkkosivut yritykselle itse, eikä mitään osaa ulkoisteta kolmansille osapuolille, toteutuu uudet verkkosivut yritykselle suhteellisen nopeasti. Pienemmät sivut voidaan saada valmiiksi alle viikossa, kun taas laajemmat verkkosivut voivat viedä parista viikosta noin kuukauteen.

Jos kyseessä ovat täysin uudet sivut vaikuttavat sivujen valmistumiseen moni asia kuten se, kuinka nopeasti toimitatte halutun teksti sekä kuvamateriaalin, jotka sivuille halutaan.

Jos kyseessä sen sijan on verkkosivujen uudelleentoteuttaminen, on suositeltavaa sekä mahdollista käyttää jo olemassa olevaa materiaalia pienillä muokkauksilla. Tällä metodilla verkkosivut yritykselle voidaan saada valmiiksi vielä nopeammin kuin yllämainitusti.

Premium lisäosat sivuille

Kuten ylempänä mainitsin rakennuksessa, käytetään maksullista Elementor Pro lisäosaa, joka jää veloituksetta käyttöösi verkkosivujen toteutuksen jälkeen. Haluan tarjota korkeinta mahdollisinta palvelua ja täten en tingi laadukkaiden lisäosien käytöstä. Kaikki lisäosat kuuluvat toteutukseen ja jäävät sinulle veloituksetta omistukseen.

Jos toteutuksessa ilmenee toiveita tietynlaisista erikoisominaisuuksista, jotka sivuille halutaan lisätä, voidaan toteutuksessa ostaa maksullinen lisäosa. Pyrin kuitenkin välttämään liiallisen lisäosien käytön sillä nämä hidastavat verkkosivujen suorituskykyä.

Miten projekti etenee alusta loppuun?

Yhteydenotto

Ensimmäinen vaihe on yhteydenotto. Tässä vaiheessa autan sinua joko valitsemaan sinulle sopivan hintapaketin tai jos olet jo päättänyt sellaisen alan kyselemään toiveita sekä ideoimaan millainen verkkosivujen ulkoasu voisi olla.

Toteutus

Itse toteutus on projektin toiseksi kiinnostavin vaihe itse julkaisun jälkeen. Tässä vaiheessa rakennetaan itse sivut. Projektin aikana avataan seurantasivut, jotka ovat suojattu salasanalla, jonka saat. Tätä sivua kautta pystyt seuraamaan sivujen toteutusta sekä missä vaiheessa projekti on.

Julkaisu

Hoidan myös ilman muuta sivujen julkaisun. Jos sivut ovat uudet, tulee sinulla olla tässä vaiheessa hankittuna webhotelli, jonneka sivut asennetaan. Jos kyseessä on edellisten sivujen korvaus, siirretään vain uudet verkkosivut vanhojen tilalle sekä varmistetaan kaikki uudelleenohjaukset tarvittaessa. Kiitos mukavasta yhteistyöstä!

Ota yhteyttä ja pyydä oma tarjouksesi

Verkkosivut yritykselle Oulu tilaus