Visire

Nettisivut yritykselle Helsinki

Nettisivut yritykselle Helsinki alueella!

Nettisivut voivat tuntua suurelta hankinnalta tai jo olemassa olevien sivujen päivitys voi tuntua tuskalliselta, kun sivujen rakennuksesta on pitkä aika ja sen aikainen toteuttaja on esim. lopettanut toimintansa eikä enää pysty päivittämään yrityksen nettisivuja.

Nettisivut yritykselle: Miksi Helsinki yritykselle nettisivut ovat tärkeät?

Nettisivut yritykselle Helsinki: Mitä siihen kuuluu?

Mobiilitoimivuus: Nettisivut rakennetaan AINA responsiiviseksi jotta ne toimivat kaikilla laiteilla näytön koosta huolimatta. Yritykselle tämä on tärkeää koska erityisesti Helsinki ja muulla pääkaupunkisuudella ihmisten määrä, joilta löytyy joko puhelin tai tabletti, on todella suuri. Näillä laitteilla tehdään myös suurin osa hauista.

Tämän lisäksi Google on sanonut, että he suosivat sivuja, jotka ovat responsiiviset hakutuloksissa sellaisten sivujen sijan, jotka lataavat samankokoiset sivut puhelimella ja tabletilla kuin tietokoneella.

Kävijäseuranta ja yhteydenottolomake: Jos yrityksellä on toimipaikka, lisätään nettisivuille Google maps integrointi, jotta kävijä näkee helposti missä yritys sijaitsee ja miten sinne päästään.

Kävijäseuranta on tärkeää nykypäivänä, vaikka tietoa ei käyttäisi laisinkaan markkinointiin. Tiedoista voi olla hyötyä siten että yritys saa selville mistä päin kävijät ovat, kuinka usein he käyvät sivuilla, kuinka kauan he vierailevat sivuilla yms.

Aina räätälöidyt nettisivut: Kun ostat nettisivut niin ne toteutetaan aina yksilöllisesti! Toteutuksessa ei käytetä valmista pohjaa vaan sivut rakennetaan alusta saakka vain yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Täten nettisivut ovat yksilölliset ja toimivat johtaen myös siihen, että erotutte varmasti kilpailijoista!

Lue lisää hinnoista painamalla nappia alla! Kaikki hinnat sisältävät alvin ja ovat kiinteä hinta. MITÄÄN piilokuluja tai vuosilaskutuksia ei ole!

Suunnittelu

Tämä on uusien nettisivujen ensimmäinen vaihe. Tässä suunnitellaan nettisivut sekä luodaan värimaailma, mikäli sellaista ei vielä löydy. Jos värimaailma löytyy mutta on vain yksivärinen, käytetään tätä väriä brändivärinä (päävärinä) sivuilla ja luodaan muut värit yhteensopiviksi. Tämä vaihe kestää kommunikaation nopeuden mukaan keskimäärin muutaman päivän. Saatte myös esimerkkisivun etusivusta mistä uusien sivujen ulkonäköä voi katsastella.

Toteutus

Tässä vaiheessa toteutetaan yrityksen uudet nettisivut! Tämä prosessi kestää kesimäärin noin viikon ajan, joissakin tapaukissa kaksi viikkoa, jos sivut ovat suuremmat kooltaan. Yritys ja päättävät henkilöt pidetään aina ajan tasalla missä vaiheessa projekti on ja mitä tehdään seuraavaksi. Jos hankitte kultapaketin, avataan myös seurantasivut mistä työnprosessia voi seurata sisältäen aikataulun ja työnvaiheet.

Valmiit sivut ja julkaisu

Noin viikkoa paria myöhemmin sivut ovat nyt valmiina! Tässä vaiheessa, jos löytyy jo olemassa olevat sivut, pyydetään asiakas hyväksymään kirjallisesti, että on tyytyväinen uusiin sivuihin, jonka jälkeen ne asennetaan palvelimelle korvaten yrityksen nykyiset nettisivut.

Nettisivut yritykselle: Mitä jos minulla on jo nettisivut?

Jos yritykseltä löytyy jo nettisivut helpottavat ja nopeuttaa tämä työprosessia todella paljon koska uusien sivujen kehityksessä voidaan käyttää olemassa olevien nettisivujen sisältöä. Nettisivut kannattaa päivittää vähintään muutaman vuoden välein, jotta ulkonäkö ei näytä vanhentuneelta, joka johtaa huonopiin hakutuloksiin.