Visire

Tietoa kotisivuista

Kotisivut Tietoa

Kenelle nettisivujen rakennus on suunnattu

Olet sitten toteutan kotisivut

Kenelle kotisivut sopivat

Toteutan näyttävät räätälöidyt verkkosivut pienistä- keskisuurille yrityksille. Työskentelen kaikista mieluiten sellaisten yritysten ja yrittäjien kanssa, jotka tiedostavat laadukkaiden verkkosivujen tärkeyden. Verkkosivut yritykselle eivät nykypäivänä ole enää kulu vaan hyvin toteutetut verkkosivut ovat investointi, joka tuottaa ajan myötä itsensä takaisin moninkertaisesti.

Miten sivut rakennetaan

Yhteydenotto

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kotisivuista! Saat vastauksen 1-2 tunnin sisällä 100% varmasti

Toteutus

Kestää keskimäärin 1-3 viikkoa projektin koon mukaan. Saat projektin ajaksi henkilökohtaisen seurantasivun mistä voit seurata projektin etenemistä.

Julkaisu

Julkaisuvaihe kestää noin päivän, jolloin sivuille tehdään viimeiset hienosäädöt sekä julkaistaan.

Millä kotisivut rakennetaan

Verkkosivut yritykselle toteutetaan maailmanlaajuisesti tunnetulla julkaisujärjestelmällä nimeltä WordPress. Itse sisältö sivuille toteutetaan käyttäen Elementor nimistä lisäosaa, johon on kytkettynä maksullinen Pro lisuke joka toteutuksen jälkeen jää sinulle ikuisesti ilmaiseksi.

Hinta-laatusuhde on hiottu täydellisyyteen ja tämän vuoksi pystyn tarjoamaan Elementor Pro tyyliset maksulliset lisäosat veloituksetta.

Rakennuksessa käytetään usein joko Hello taikka Astra nimistä teemaa, jotka molemmat takaavat todella nopeasti avautuvat verkkosivut. Kumpikaan teema ei kuitenkaan ole valmis pohja vaan tyhjä kuori, josta lähden toteuttamaan räätälöidyt verkkosivut yritykselle.

Miksi valita nettisivujen kumppaniksi minut?

1.

Ei kuukausimaksuja taikka piilokuluja

En veloita mitään kuukausi taikka piilokuluja. Kotisivut toteutan kiinteällä hinnalla, jonka jälkeen kotisivut ovat täysin sinun.

2.

Sivujen hinta-laatusuhde on hiottu täydellisyyteen

Hinta on suunniteltu siten että se on mahdollisimman edullinen säilyttäen korkean laatutasonsa. Hinta sisältää kotisivujen rakennuksen alusta loppuun laadusta tinkimättä.

3.

Pieni siksi toimiva

Kun tilaat kotisivut yrityksellesi minulta, olet aina yhteydessä samaan henkilöön, joka myös suunnitellee, toteuttaa sekä julkaisee sivut. Kaikki yhteys hoituu vaivattomasti minun kauttani ja vastausaika on kesimäärin alle tunti sähköpostiviesteihin. Laita vain viestiä tulemaan tästä. Vastaan myös viesteihin lähestulkoon kellon ympäri, mikäli mieleen tulee jotakin kello 22 illalla.

4.

Maksulliset lisäosat ilmaiseksi käyttöön

Minun kauttani tilatessasi saat muuten maksullisia lisäosia sivuillesi veloituksetta. Haluan tarjota mahdollisimman korkeatasoista ja vaivatonta palvelua ja täten en tingi työkalujeni laadusta.

5.

Unohdetaan turha hölinä

Minun kanssani työskentely on sinulle vaivatonta. En juttele sinulle turhista strategioista, visioista ynnä muusta pölinästä. Saat myös toteutuksen päätökseksi sisäänkirjautumistiedot sivuillesi sekä ohjeet mihin suosittelen että et koske ja mitä vuorostaan kannattaa tehdä.

Ota yhteyttä ja pyydä oma tarjouksesi

Verkkosivut yritykselle Oulu tilaus