Visire

Tietoa kotisivuista

Kotisivut Tietoa

Kenelle toteutetut WordPress kotisivut sopivat

Olet sitten toteutan kotisivut

Kenelle kotisivut sopivat

Toteutan näyttävät räätälöidyt WordPress kotisivut pienistä- keskisuurille yrityksille. Työskentelen kaikista mieluiten sellaisten yritysten ja yrittäjien kanssa, jotka tiedostavat laadukkaiden verkkosivujen tärkeyden. Kotisivut eivät enää nykypäivänä ole kulu, vaan hyvin toteutetut verkkosivut ovat investointi, joka tuottaa ajan myötä itsensä takaisin moninkertaisesti.

Miten WordPress Kotisivut Rakennus Etenee:

Yhteydenotto

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kotisivuista! Saat vastauksen 1-2 tunnin sisällä 100% varmasti

Toteutus

Kestää keskimäärin 1-3 viikkoa projektin koon mukaan. Saat projektin ajaksi henkilökohtaisen seurantasivun mistä voit seurata projektin etenemistä.

Julkaisu

Julkaisuvaihe kestää noin päivän, jolloin sivuille tehdään viimeiset hienosäädöt sekä julkaistaan.

Millä WordPress kotisivut rakennetaan

Kotisivut toteutetaan maailmanlaajuisesti tunnetulla julkaisujärjestelmällä nimeltä WordPress. Sisältö sivuille toteutetaan käyttäen Elementor lisäosaa, johon on kytkettynä maksullinen Pro lisuke joka toteutuksen jälkeen jää käyttöösi ikuisesti ilmaiseksi toteutuksen jälkeen.

Hinta-laatusuhde on hiottu täydellisyyteen, tämän vuoksi pystyn tarjoamaan Elementor Pro tyyliset maksulliset lisäosat veloituksetta.

Rakennuksessa käytetään usein joko Hello taikka Astra nimistä teemaa, jotka molemmat takaavat todella nopeasti avautuvat WordPress kotisivut. Kumpikaan teema ei ole valmis pohja vaan tyhjä kuori josta lähden toteuttamaan täysin räätälöidyt verkkosivut.

Miksi valita WordPress kotisivut kumppaniksi minut?

1.

Ei kuukausimaksuja

WordPress kotisivut toteutetaan kiinteään hintaan, joka sovitaan yhdessä ennen projektin alkua. Mitään yllätyskustannuksia ei ole vaan, jos projektin työnkuva muuttuu itse toteutuksen aikana tästä, sovitaan erikseen. Huomioithan myös, kotisivusta ei veloiteta mitään kuukausikuluja.

2.

Aina yksilöllinen ulkoasu

Jokaiset kotisivut ovat ainutlaatuiset ja kaikilla on eri tarpeet kotisivuille. Tämän vuoksi jokaisesta projektista tehdään erikseen tarjous, jotta et maksa turhaan asioista mitä et välttämättä tarvitse. Kotisivuja ei myöskään muovata valmiiseen sivupohjaan vaan sivut toteutetaan aina räätälöidyllä ulkoasulla, jotta yrityksesi erottuu joukosta.

3.

Yhden miehen toiminta

Olen yhden miehen firma, joten minulta kotisivut tilatessasi olet aina yhteydessä samaan henkilöön, joka myös suunnitellee, toteuttaa sekä julkaisee sivut. Kommunikointi on todella tärkeää ja tämän vuoksi olen projektin aikana tavoiteltavissa lähestulkoon kellon ympäri. Vastausaikani sähköposteihin on keskimäärin 20-30 minuuttia.

4.

Maksulliset lisäosat veloituksetta käyttöön

Kotisivujen toteutuksen jälkeen saatte käyttöönne maksullisia WordPress lisäosia, joita on käytetty toteutuksessa veloituksetta. Haluan tarjota korkeinta mahdollisinta palvelua ja tämän vuoksi en peri mitään lisäkustannuksia Elementor Pro työkalun kustannuksista.

5.

Nopea toimitus sekä julkaisu

Kun tilaatte kotisivut minun kauttani, on tavoitteena aina, että kotisivut toteutetaan ja julkaistaan kahden viikon sisällä. Poikkeuksia kuitenkin on projektin koon mukaan. Toteutuksen jälkeen julkaisen uudet kotisivut veloituksetta, jonka jälkeen seuraa selvät ohjeet, miten kotisivuja käytetään.  

Ota yhteyttä ja pyydä oma tarjouksesi WordPress Kotisivuista

Verkkosivut yritykselle Oulu tilaus