Visire

Näyttävät myyvät kotisivut yritykselle mielessä Oulussa?

Hanki yrityksellesi näyttävät myyvät kotisivut tai päivitä nykyiset kotisivut uuteen uskoon
näyttävällä & toimivalla räätälöidyllä ulkoasulla.

Kotisivut Oulu

Kenelle nettisivut sopivat Oulun alueella?

yritykselle verkkosivut Oulu

Olet sitten toteutan kotisivut

Toteutan näyttävät räätälöidyt kotisivut pienistä- keskisuurille yrityksille Oulun alueella. Työskentelen kaikista mieluiten sellaisten yritysten ja yrittäjien kanssa, jotka tiedostavat laadukkaiden kotisivujen tärkeyden. Kotisivut yritykselle eivät nykypäivänä ole enää kulu vaan hyvin toteutetut kotisivut ovat investointi, joka tuottaa ajan myötä itsensä takaisin moninkertaisesti. Erityisesti Oulun seudun alueella laadukkaiden kotisivujen olemassaolo on tärkeä osa paikallisten asukkaiden vuoksi kuten myös turistujen, jotka tulevat ympäri maailmaa. Hyvät kotisivut antavat yrityksestäsi luotettavan sekä nykyaikaisen kuvan.

0 %
Kotisivujen ensivaikutelmasta
pohjautuu ulkonäköön
0 %
Asioivat kilpailijan kanssa yhden huonon kotisivukokemuksen jälkeen
0 %
Ihmisistä palaavat kotisivuille,
jotka ovat responsiiviset

Mitkä ovat hyvät kotisivut

Näyttävä ulkoasu

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Kotisivut yritykselle Oulun seudulla, ulkoasu on todella tärkeä. Voit kuvitella ulkoasun kuntoa hieman kuten oman kaupan, toimiston tai kaluston kuntoa. Jos kalusto tai toimipaikka on sotkuisen tai huonon näköinen todennäköisyys, että saat asiakkaita, on hyvin pieni.

Hyvä toimivuus

Elämme vuotta 2020 ja nykyään lähestulkoon jokaiselta suomalaiselta löytyy taskustaan puhelin taikka kotoa tabletti. Erityisesti Oulun alueella puhelimien määrä on todella suuri. Täten on nykyään tärkeämpää kuin koskaan että kotisivut yrityksellä latautuvat näyttävästi myös puhelimella sekä tabletilla tietokoneen lisäksi.

Nopeus kaiken A ja O

Google, elikkä hakukone, jota luultavasti myös sinäkin käytät päivittäin, tykkää tunnetusti nopeasti avautuvista kotisivuista. Oulun seudulla ihmisillä on usein aina kiire, täten jos sivujen avautuminen vie kauan sivut ¾ tapauksessa hylätään. Hitaat kotisivut sijoittuvat lähestulkoon aina myös nopeiden sivujen alapuolelle eivätkä nouse sieltä ennen kuin nopeusasiat ovat kunnossa. Hitaat kotisivut yritykselle voi tuottaa suuria menetyksiä joka vuosi.

Turvallisuus

Hyvien kotisivujen tärkeä komponentti on myös turvallisuus. Haittaohjelmia, hakkereita yms. pyörii netissä jatkuvasti ja lisääntyy päivittäin. Täten on myös tärkeää, että kotisivujen toteutuksessa otetaan huomioon turvallisuus, jotta sivut pysyvät antivirus ohjelmien sekä selainten omien turvallisuustarkastuksien hyvissä kirjoissa.

Millä kotisivut rakennetaan Oululaiselle yritykselle

Kotisivut Oululaiselle yritykselle toteutetaan maailmanlaajuisesti tunnetulla julkaisujärjestelmällä nimeltä WordPress. Itse sisältö sivuille toteutetaan käyttäen Elementor nimistä lisäosaa, johon on kytkettynä maksullinen Pro lisuke joka toteutuksen jälkeen jää sinulle ikuisesti ilmaiseksi.

Hinta-laatusuhde on hiottu täydellisyyteen ja tämän vuoksi pystyn tarjoamaan Elementor Pro tyyliset maksulliset lisäosat veloituksetta.

Rakennuksessa käytetään usein joko Hello taikka Astra nimistä teemaa, jotka molemmat takaavat todella nopeasti avautuvat kotisivut. Kumpikaan teema ei kuitenkaan ole valmis pohja vaan tyhjä kuori, josta lähden toteuttamaan räätälöidyt kotisivut yritykselle.

Oulu verkkosivut yritykselle

Mitä kotisivuihin sisältyy?

Näyttävä Design

Kotisivut yritykselle, jota toteutan eivät todellakaan ole nopeasti kasaan heitetyt. Toteutusvaiheessa otan huomioon sinun sekä yrityksesi tarpeet ja toiveet sekä mitä ominaisuuksia kotisivuilla tullaan tarvitsemaan.

Ulkoasu elikkä design on aina yksilöllinen ja räätälöity juuri sinun yrityksellesi. Täten takaat sen, että erotut joukosta sekä tuotat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen sivuillasi.

Sivujen design on hyvin usein myös suoraan kytkennässä luotettavuuden kanssa. Mitä paremmat kotisivut ovat sitä suurempi todennäköisyys on, että kävijästä tulee myös uusi asiakas.

Nopea Toimitus

Koska toteutan kotisivut yritykselle itse, eikä mitään osaa ulkoisteta kolmansille osapuolille, toteutuu uudet kotisivut yritykselle suhteellisen nopeasti. Pienemmät sivut voidaan saada valmiiksi alle viikossa, kun taas laajemmat kotisivut voivat viedä parista viikosta noin kuukauteen.

Jos kyseessä ovat täysin uudet sivut vaikuttavat sivujen valmistumiseen moni asia kuten se, kuinka nopeasti toimitatte halutun teksti sekä kuvamateriaalin, jotka sivuille halutaan.

Jos kyseessä sen sijan on kotisivujen uudelleentoteuttaminen, on suositeltavaa sekä mahdollista käyttää jo olemassa olevaa materiaalia pienillä muokkauksilla. Tällä metodilla kotisivut yritykselle voidaan saada valmiiksi vielä nopeammin kuin yllämainitusti.

Premium lisäosat sivuille

Kuten ylempänä mainitsin rakennuksessa, käytetään maksullista Elementor Pro lisäosaa, joka jää veloituksetta käyttöösi kotisivujen toteutuksen jälkeen. Haluan tarjota korkeinta mahdollisinta palvelua ja täten en tingi laadukkaiden lisäosien käytöstä. Kaikki lisäosat kuuluvat toteutukseen ja jäävät sinulle veloituksetta omistukseen.

Jos toteutuksessa ilmenee toiveita tietynlaisista erikoisominaisuuksista, jotka sivuille halutaan lisätä, voidaan toteutuksessa ostaa maksullinen lisäosa. Pyrin kuitenkin välttämään liiallisen lisäosien käytön sillä nämä hidastavat kotisivujen suorituskykyä.

Miten projekti etenee alusta loppuun?

Yhteydenotto

Ensimmäinen vaihe on yhteydenotto. Tässä vaiheessa autan sinua joko valitsemaan sinulle sopivan hintapaketin tai jos olet jo päättänyt sellaisen alan kyselemään toiveita sekä ideoimaan millainen kotisivujen ulkoasu voisi olla.

Toteutus

Itse toteutus on projektin toiseksi kiinnostavin vaihe itse julkaisun jälkeen. Tässä vaiheessa rakennetaan itse sivut. Projektin aikana avataan seurantasivut, jotka ovat suojattu salasanalla, jonka saat. Tätä sivua kautta pystyt seuraamaan sivujen toteutusta sekä missä vaiheessa projekti on.

Julkaisu

Hoidan myös ilman muuta sivujen julkaisun. Jos sivut ovat uudet, tulee sinulla olla tässä vaiheessa hankittuna webhotelli, jonneka sivut asennetaan. Jos kyseessä on edellisten sivujen korvaus, siirretään vain uudet kotisivut vanhojen tilalle sekä varmistetaan kaikki uudelleenohjaukset tarvittaessa. Kiitos mukavasta yhteistyöstä!

Ota yhteyttä ja pyydä oma tarjouksesi

Verkkosivut yritykselle Oulu tilaus