Visire

Kotisivut Kuopio

Kotisivut Kuopio: Miksi tarvitsen kotisivut?

Kotisivut ovat tärkeä hankinta erityisesti yritykselle. Kuopiossa kotisivut ovat yhtä keskeinen ja tärkeä hankinta yritykselle, kun se on pääkaupunkiseudulla. Kotisivut ovat aina tärkeä hankinta yritykselle koska ne luovat ilmeen yrityksestä nettiin ja ovat palveluksessa 24/7

Kuopiossa kotisivut voivat tuottaa myös huomattavasti merkittävämpiä tuloksia yritykselle kuin pääkaupunkiseudulla missä kilpailu on kovempaa.

Alla näet hieman syitä miksi kotisivut tulisi hankkia ja mitä hyötyä niistä yritykselle on, erityisesti Kuopiossa.

Mitä kotisivuihin kuuluu?

Kotisivut toimivat ikään kuin yrityksen näyteikkunana netissä. On tehty tutkimus, että 97% kuluttajista etsivät yritystä ensin netistä ennen vierailua tai ostopäätöksen tekoa. Tästä prosenttiluvusta huolimatta vain lähestulkoon joka kolmannella yrityksellä on kotisivut. Kuopiossa tämä numero voi olla katastrofaalinen, mikäli yrityksesi on osa tuota kahta kolmasosaa, jolta puuttuvat täysin kotisivut. No mutta, mitä kotisivuihin kuuluu?

Mobiilitoimivuus: Kotisivut rakennetaan AINA responsiiviseksi jotta ne toimivat kaikilla laiteilla näytön koosta huolimatta. Kuopiossa yrityksillä on erityisesti hyötyä siitä, että kun kotisivut toimivat kaikilla laitteilla niin tyytyväinen asiakas myös suuremmalla todennäköisyydellä vinkkaa sivuista kaverille. Responsiivisuus on tärkeä asia ja tästä huolimatta 17% kaikista olemassa olevista sivuista eivät lataudu hyvin puhelimella tai tabletilla.

Google on myös sanonut, että he suosivat kotisivuja, jotka ovat responsiiviset hakutuloksissa sellaisten kotisivujen sijan, jotka lataavat samankokoiset sivut puhelimella ja tabletilla kuin tietokoneella.

Kävijäseuranta ja yhteydenottolomake: Jos yrityksellä on toimipaikka, lisätään kotisivuille Google maps integrointi, jotta kuluttaja näkee helposti missä yritys sijaitsee ja miten sinne päästään. Kuopiossa tämä on erityisen tärkeää, jos yritys ei välttämättä sijaitse aivan keskustassa tai tuntemattomalla alueella. Pelkkä osoite lisää kuluttajalle lisävaiheen, kun hänen tarvitsee itse mennä karttaan ja etsiä osoite sen sijan, että se löytyisi suoraan sivuilta.

Tieto on tärkeää, vaikka sitä ei käyttäisi laisinkaan markkinointiin. Tiedoista voi olla hyötyä siten että saat selville mistä päin kävijät ovat, kuinka usein he käyvät kotisivuilla, kuinka kauan he vierailevat kotisivuilla yms.

Aina räätälöidyt kotisivut: Kun ostat kotisivut niin ne toteutetaan aina yksilöllisesti! Toteutuksessa ei käytetä valmista pohjaa vaan kotisivut rakennetaan alusta saakka vain yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Täten kotisivut ovat yksilölliset ja toimivat johtaen myös siihen, että erotutte varmasti kilpailijoista!

Lue lisää hinnoista painamalla nappia alla! Kaikki hinnat sisältävät alvin ja ovat kiinteä hinta. MITÄÄN piilokuluja tai vuosilaskutuksia ei ole!

Kotisivut Kuopiolaiselle yritykselle, miten työprosessi etenee?

Suunnittelu

Tämä on uusien kotisivujen ensimmäinen vaihe. Tässä suunnitellaan kotisivut sekä luodaan värimaailma, mikäli sellaista ei vielä löydy. Jos värimaailma löytyy mutta on yksivärinen, käytetään tätä väriä brändivärinä (päävärinä) kotisivuilla ja luodaan muut värit yhteensopiviksi. Tämä vaihe kestää kommunikaation nopeuden mukaan keskimäärin muutaman päivän. Saatte myös esimerkkisivun etusivusta mistä uusien sivujen ulkonäköä voi katsastella.

Toteutus

Tässä vaiheessa toteutetaan yrityksen uudet kotisivut! Tämä prosessi kestää kesimäärin noin viikon ajan, joissakin tapaukissa kaksi viikkoa, jos kotisivut ovat suuremmat kooltaan. Yritys ja päättävät henkilöt pidetään aina ajan tasalla missä vaiheessa projekti on ja mitä tehdään seuraavaksi. Jos hankitte kultapaketin, avataan myös seurantasivut mistä työnprosessia voi seurata sisältäen aikataulun ja työnvaiheet.

Valmiit sivut ja julkaisu

Noin viikkoa paria myöhemmin kotisivut ovat nyt valmiina! Tässä vaiheessa, jos löytyy jo olemassa olevat kotisivut, pyydetään asiakas hyväksymään kirjallisesti, että on tyytyväinen uusiin kotisivuihin, jonka jälkeen ne asennetaan palvelimelle korvaten yrityksen nykyiset kotisivut.

Mitä tietoa tarvitaan sivuja varten ja onko välimatka este?

Kotisivujen rakentamista varten tarvitaan suunnitteluvaiheessa kaikki materiaali sisältäen kuvat, tekstit, numerot, sähköpostit sun muut sisällöt mitä kotisivuille halutaan. Jos on jo olemassa olevat kotisivut, joita halutaan päivittää, voidaan toteutuksessa käyttää samaa sivumateriaalia.

Ethän anna välimatkan haitata! Kotisivujen rakentaminen hoituu netin välityksellä ja kommunikaatio sujuu sähköpostin kautta parhaiten koko projektin ajan. Sinulla/teillä ei koskaan tarvitse miettiä missä vaiheessa kotisivut ovat, kun ostatte kultapaketin, joista pääsette seuraamaan sivujen totutusvaiheita livenä. Muuten teidät pidetään aina ajan tasalla aikatauluista ja työnvaiheista sähköpostin kautta.