Visire

Kotisivut Halvalla Vai Ei? Lue 1# Opas

Kotisivut halvalla

Jaa tämä teksti:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kotisivut halvalla: Mistä ja miten, kuinka saada edulliset nettisivut?

Kotisivut voivat vaikuttaa turhalta hankinnalta, ja voi tuntua, että heittää rahaa Kankkulan kaivoon, kun ostaa kotisivut. Tämä ei kuitenkaan ole tapaus, vaan kotisivut ovat tärkeä osa yrityksen toimintaa ja asiakkaiden hankkimisessa.

Nykyään kuitenkin kotisivuja voi hankkia niin moni eri hintaluokassa, että voi olla liki mahdotonta tietää onko kotisivut halvalla hankkiminen hyvä päätös vai kannattaako kotisivuista maksaa hieman enemmän rahaa.

Kotisivut halvalla

Kuinka halvalla kotisivut saa tehtyä?

Nykypäivänä kotisivut ovat yleistyneet niin paljon, että kotisivut saa todella halvalla, joissakin tapauksissa jopa ilmaiseksi ensimmäiset kuukaudet Jonka jälkeen maksetaan kuukausimaksu kuten esim. Kotisivukoneen tapauksessa. Jos haluaa itselleen laadukkaat ja räätälöidyt kotisivut voi hinta vaihdella parista satasesta moneen tuhanteen. Tässä ei enää ole kyse siitä, että kotisivut saa halvalla vaan siitä, että sivut ovat yksilölliset ja laadukkaat.

 

Kotisivut halvalla

Kuinka nopeasti saan kotisivut?

Jos rakennat sivut itse kotisivukoneen tapaisen palvelun kautta kotisivut voit saada niin nopeasti kuin itse jaksat ja haluat ne tehdä loppuun. Räätälöidyissä kotisivuissa toteutus kuitenkin usein vie vähintään viikon ja joissakin tapaukissa monta viikkoa riippuen siitä kuinka suuret kotisivut ovat kyseessä.

 

Kotisivut halvalla

Miksi räätälöidyt kotisivut eivät ole ilmaiset?

Tässä voi käyttää vertauskuvaa “miksi merkkivaate ei ole samanhintainen kuin perusvaate” laatu maksaa. Räätälöidyt kotisivut eivät ole halvat, koska ne vaativat paljon aikaa toteuttaa. Niiden suunnitella vie aikaa. Halutessasi kotisivut halvalla kotisivukoneet ovat oiva valinta, mutta tämä kuitenkin tarkoittaa usein sitä, että sivut ovat todella rajatut tiettyyn muottiin ja näyttävät samalta monen toisen kotisivun kanssa.

 

Miksi kotisivu hintoja on niin monta eri luokkaa?

Kotisivujen hintaluokat voivat usein aiheuttaa hämmennystä. On olemassa kotisivut halvalla, keskiluokassa ja todella kalliit. Kaikista paras vaihtoehto on, että kotisivuista saadaan tarjous, joka on vain ja ainoastaan kyseisen sivun rakentamista varten. Täten säästät itse rahaa, kun sinulla ei tarvitse maksaa suurta summaa pienistä sivuista.

 

Miten päätän, keneltä ostan kotisivut

Kenen kautta ja mihin hintaan sivut hankkii voi olla vaikea päätös tehdä. Kun ostat sivut kannattaa ottaa huomioon se mitä jokainen kotisivuja toteuttava henkilö tai yritys tarjoaa. Jotkin yritykset tarjoavat kotisivut halvalla mutta silloin saat pelkästään kotisivut, jotka eivät ole kokonaisvaltaiset eivätkä sisällä esim. SSL-suojaa, Search Console, kävijäseurantaa yms. Tai, jos ne liitetään niin ne maksavat lisää.

Nuo kaikki asiat ovat tärkeitä sillä sivut hyötyvät noista asioista huomattavasti erityisesti hakukoneiden silmissä.

 

Yhteenveto:

Kotisivut saat halvalla halutessasi. Mutta, halpa tai ilmainen hyvin harvoin tarkoittaa laadukasta. Kotisivut, jotka ovat räätälöidyt ja kokonaisvaltaiset vievät enemmän aikaa ja vaivaa toteuttaa, mutta ne maksavat itsensä takaisin, kun asiakkaasi tykkäävät!

Pyydä hintatarjous räätälöidyistä kotisivuista tai katso mitä kokonaisaltaisiin kotisivuihin sisältyy tästä.

Lue nämä seuraavaksi: